Cornelion verbindt de partijen binnen de groep met elkaar

Cornelion

Een internationale naam met een bijzondere herkomst

Cornelion verbindt de partijen binnen de groep met elkaar

Cornelion is de handelsnaam van Florades BV, een financiële holding met daaronder een aantal labels/werkmaatschappijen zoals Wellform Medical BV, Oxmed International GmbH en StomaConnect BV. 

Cornelion verbindt de partijen binnen de groep met elkaar, zodat over en weer gebruik gemaakt kan worden van elkaars mensen en faciliteiten. Door kennis en kunde samen te delen kunnen we internationaal onze krachten bundelen en op die wijze onze gedeelde ambities voor expansie beter vormgeven. Door als geheel te opereren kunnen kansen worden benut of worden gecreëerd.

De naam Cornelion is een verwijzing en eerbetoon aan de inmiddels overleden heer Kees (Cornelis) van Kerkhof die als commissaris en vader van betrokken aandeelhouders jarenlang op inspirerende wijze gefungeerd heeft als klankbord binnen het bedrijf. Hij is geboren en getogen in Boven-Leeuwen. Leeuwen vertaald in het Engels maakt ‘lions’. Hiermee is het deel ‘lion’ in Cornelion verklaard. Kees was een familieman, verbinder, strateeg en analyticus. Van zijn wijsheden is door talrijke mensen met veel respect en waardering gebruikt gemaakt. Met de naam Cornelion en het logo waarin zijn silhouet subtiel is verwerkt leeft hij in onze gedachten voort.

Cornelion
Cornelion